Online coaching

Med online coaching, er jeg med dig hele vejen. Hvis du gerne opnå bedre resultater med din træning, hvad enten det er indenfor styrke, fleksibilitet og/eller din håndstand, er online coaching måske det rigtige for dig. Interesseret? Så lad os tage en uforpligtende snak om dine mål, og hvordan online coaching kan give mening for dig.

Sådan fungerer online coaching hos mig:

Indledende vurdering:
Inden du starter online coaching, tager vi en snak, hvor vi lærer hinanden at kende og kommer ind på dine mål, livsstil, træningshistorik, mm..

Efterfølgende sender jeg dig et spørgeskema, samt en række udvalgte øvelser og test. På baggrund af test og samtale, skriver jeg et personligt program til dig.

Løbende feedback og tilpasning
Du har mulighed for løbende at sende mig videoer og opdateringer fra din træning, som jeg kan give feedback på, hvilket sker på ugentlig basis.
Du har altid mulighed for at skrive til mig hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer undervejs.

Derudover aftaler vi zoom-møder efter behov – typisk i forbindelse med generel opfølgning, og/eller gennemgang af tekniske detaljer.

 

Sådan kommer du i gang:
Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig til en uforpligtende snak, om hvordan jeg kan hjælpe dig gennem online coaching. 

Prisen for et forløb hos mig, er 1000 kr. per måned.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Så får du besked når der er nye workshops og events, samt tips, tricks og anbefalinger til din træning. Jeg sender kun nyhedsbrev ud når jeg har noget interessant at dele – hvilket typisk er et par gange hvert halve år.

da_DKDanish